О 22:00 у квартеті В розпочнеться поєдинок між “скуадра адзуррою” та “фурією роха”. Обидві команди стартували на Євро з перемог. Лучано Спаллетті поділився очікуваннями від зустрічі.

“Іноді ми можемо атакувати, а іноді змушені захищатися на своїй половині поля, але ідея завжди полягає в тому, щоб намагатися грати у свій футбол.

Ми часто говоримо про міжнародний футбол і різні філософії, деякі з яких більш специфічні, ніж італійські. Щоб досягти цього, потрібно слідувати іспанському сценарію гри – знову і знову дотримуватися однієї й тієї філософії.

Ми хочемо перевірити себе у матчах з такими топовими командами, як Іспанія, щоб зрозуміти, на якому рівні ми перебуваємо з точки зору ефективності”.

“Намагаємось постійно володіти м’ячем. Я вважаю, якщо ви віддасте м’яч супернику, то будете гіршою командою. Іноді ми намагатимемося домінувати. Подивимося, наскільки добре це вийде.

Ми з великою повагою ставимося до Іспанії та їх гравців, але ми не повинні вважати їх краще, ніж є насправді. Це було б величезною помилкою”, – заявив тренер.

Рік тому суперники перетинались у півфіналі Дивізіону А Ліги націй. Тоді Іспанія вирвала перемогу на 88-й хвилині (2:1).