19 червня відбувся матч 2-го туру групи В на Євро-2024 між збірними Хорватії та Албанії. Гра завершилась із рахунком 2:2.

Після завершення зустрічі головний тренер хорватського колективу Златко Далич провів прес-конференцію, на якій прокоментував результат поєдинку:

«Було нелегко. Дуже складний матч, два різні тайми. Ми зробили все можливе, доклали багато зусиль, щоб повести у рахунку 2:1, і наприкінці ми пропустили цей гол. Головне, що ми все ще у грі – все у наших руках, другий тайм обнадіює. Початок вийшов дуже поганим. У другому таймі ми виглядали краще, це дає надію.

Перша половина була дуже повільною та в’язкою, ми робили надто багато передач, повільно переходили з оборони в атаку. У другому таймі ми випустили швидших гравців.

Другий гол Албанії був раптовим… Протягом 45 хвилин ви притискаєте суперника, не даючи їм перейти центр поля, а потім останні п’ять хвилин все знову змінюється, і ми допускаємо, коли вони забивають з контратаки за рахунку 2:1. Ми мали багато проблем в обороні.

Ставлення гравців? Справа не цьому, я не можу сказати, що комусь не вистачало бажання чи старання, але це не спрацювало. Ми були надто повільними. У другому таймі все змінилося, ми зробили все, щоб повернутись, але знову пропустили.

Відмінний другий тайм від нас. Ми мали грати саме так, але мені шкода, що ми втратили очки без необхідності. Так мало бути, це помилка».