Півзахисник збірної Словаччини Томаш Суслов поділився думкою про боротьбу в групі E Євро-2024, де, крім словаків, також грають Бельгія, Україна та Румунія.

“Ми всі раді почати на турнір із перемогою над таким суперником (над Бельгією 1:0). Це був дуже приємний вечір.

Коли ти виходиш на заміну, від тебе чекають привнесення нової енергії. Було складно, тому що поле вже було “розірване”, але ми впоралися. Вважаю, що ми, гравці, які вийшли на заміну, виконали те, чого чекав від нас тренер.

Українці програли в першому матчі, тому їх обов’язково будуть “накачувати”. Не думаю, що решта матчів у групі будуть легшими, ніж гра проти Бельгії. Якщо ми хочемо домогтися успіху, нам доведеться зробити щонайменше те ж саме, що і в першому матчі.

Чесно кажучи, я не очікував, що все так закінчиться в матчі Румунія – Україна (3:0), але румуни показали, що з ними потрібно рахуватися, і вони також є якісним суперником. Ця група дуже непередбачувана.

Мій батько українець, але я словак, тому я битимуся за Словаччину і, безумовно, зроблю все можливе, щоб виграти цей матч. Він (батько) однозначно вболіватиме за нас.

Деякі члени моєї сім’ї померли, а деякі переїхали до Словаччини, тому в Україні більше мої далекі родичі”, – сказав Суслов.

Зазначимо, що батько Суслова емігрував до Словаччини з України понад 30 років тому.