“Минай” вийшов із відпустки та розпочав підготовку до нового сезону в Першій лізі. Цю подію прокоментував вінгер команди Артур Ременяк.

“Дуже раді повернутися до тренувань. Перерва не скажу, що була довгою, але для відпочинку цього достатньо. Скучив за командою, роботою в колективі на футбольному полі та з м’ячем. Дуже тепла зустріч відбулася. Багато хлопців у строю, деякі найближчим часом приєднаються – процес підготовки стартував. Напевно, почнемо з легких одноразових тренувань. Пізніше на зборах уже пройде основна підготовка.

Шкода, що не виконали завдання в минулому сезоні, тож хочемо зробити все, щоб повернутися в еліту українського футболу. Готові до важкої роботи. Віримо, що залишимо основу команди – кістяк, а також буде резерв, з яким можна буде виконати це завдання.

Загалом тільки гарний настрій, налаштування позитивне. Віримо в хороше майбутнє, а всі ігрові деталі узгодимо на зборах. Думаю, контрольних поєдинків улітку в нас буде багато. І під час ігор визначимо напрямок – як гратимемо, завдяки чому досягатимемо результату та на яких позиціях отримаємо підсилення в міжсезоння. З оптимізмом дивимося в майбутнє”, – сказав Ременяк.