Колишній футболіст збірної Чехії Карел Поборськи назвав Кріштіану Роналду однією з найслабших ланок збірної Португалії і сподівається, що він вийде у стартовому складі проти чехів у стартовому для обох команд матчі Євро-2024.

П’ятиразовий володар «Золотого м’яча» Роналду у 39 років забив 50 голів за Аль-Наср у нинішньому сезоні та виступить на своєму 11-му футбольному мейджорі, але це не вражає Поборськи.

Колишній нападник Манчестер Юнайтед, який провів 118 матчів за збірну Чехії. у тому числі на Євро-96 Поборськи, сказав у коментарі CTK: «Я вже давно кажу, що Роналду буде однією з найслабших ланок. Уболівальники обох команд божеволіють, але у своєму віці він не такий гарний у побудові гри та пресингу, як його молодші товариші по команді. Тому наша команда воліла б, щоби він вийшов у старті. Знімаю капелюх перед ним за те, чого він досяг завдяки величезній впевненості у собі. Але вік не зупинити, йому 39. Ми не знаємо, як у нього справи з тренером Роберто Мартінесом, але раніше писали, що його попередник Фернандо Сантуш уже зіштовхнувся із проблемою на чемпіонаті світу у Катарі».

Матч Португалія – ​​Чехія пройде сьогодні у Лейпцигу. Початок поєдинку – о 22:00 за київським часом.