Опорник збірної України Володимир Бражко підбив підсумок першого матчу команди на Євро-2024 – поразки від Румунії 0:3.

“Звичайно, нелегко виходити на поле за рахунку 0:3. Але я хотів допомогти команді, віддати всього себе на полі. Але не вдалося забити. Хочу вибачитися у вболівальників за такий результат. Самі винні – самі й повинні виправляти. Дякую за підтримку

Нічого такого вони [Румунія] не показали. Але не вистачало концентрації. Десь там, десь в іншому місці напівмомент, і це вирішило долю матчу.

У перерві Сергій Станіславович (Ребров) говорив грати агресивніше з м’ячем, змінити схему, щоб інсайд був вище, і тоді б усе виходило. Але коли пропустили м’яч, то збився ритм гри, чогось не вистачало. Треба було перебудуватися, але вже рахунок був 0:3.

Помиляються всі, не можу сказати, хто винен, а хто ні. Головне, щоб був аналіз помилок, тому що ціна їх дуже велика. Але є ще два матчі, можна ще виправити ситуацію. Більше немає слів після такого матчу.

Будемо намагатися якнайшвидше забути цю гру, проаналізувати її та підготуватися до Словаччини. Немає часу думати про цей матч, треба якомога швидше про нього забути і проаналізувати. Але рахунок залишається назавжди”, – сказав Бражко.

Свій наступний матч збірна України проведе 21 червня проти збірної Словаччини в Дюссельдорфі. У разі другої поразки поспіль її шанси на вихід до плей-оф будуть мінімальними.