Захисник збірної України Олександр Зінченко в коментарі пресслужбі УЄФА висловив думку про великі очікування від національної команди на Євро-2024.

– Багато хто очікує від нас хорошого результату. У нас хороша збірна, але я не люблю робити гучні заяви. Нам усе потрібно доводити на полі. Тиск є завжди, а зараз він трохи на більш високому рівні. Але я сподіваюся, що кожен із нас віддасть усього себе, і це буде видно кожному вболівальнику.

Повторюся, у нас дуже хороша збірна, і є все, щоб розвиватися і рости як індивідуально, так і командно. У нас дуже хороша атмосфера, одне задоволення працювати з цим тренерським штабом. Тому я не бачу причин, чому ми не можемо досягати великих успіхів. Але для цього потрібно важко працювати, підготуватися якнайкраще, а далі побачимо, що з цього вийде, – зазначив Зінченко.

Нагадаємо, збірна України зіграє в одній групі з Бельгією, Румунією та Словаччиною. Перший матч відбудеться 17 червня з Румунією. 21 червня збірна України зіграє зі Словаччиною, а 26 червня – з Бельгією.