Головний тренер олімпійської збірної України (U-23) Руслан Ротань в переддень фінальної гри на міжнародному турнірі Моріса Рівелло, що проходить у Франції, вже підбив певні проміжні підсумки, згадавши про прийдешню Олімпіаду-2024.

За понад місяць до початку Олімпійських ігор, де цьогоріч вперше в своїй історії гратиме команда України, її наставний Руслан Ротань вже очікує на проблеми. Мова про перемовини з клубами з приводу гравців, яких він хоче закликати під синьо-жовтий стяг на ОІ.

«Результат на турнірі не на першому місці, але якщо вийшли у фінал, то це добре. Буде хороший спаринг. Що стосується гри, то загалом ми задоволені. Далі менше ніж за місяць ми зберемося у Франції і готуватимемося вже до Олімпіади. 

Найскладніше ще попереду, і важливо бути не лише фізично, а й психологічно готовими. Потрібно знати, чого ми хочемо. Це наш імідж, у нас у країні війна, хлопці мають на 100% викластись для нашої країни», –  розповів Ротань в інтерв’ю пресслужбі УАФ.

  • Фінальний матч  турніру Моріса Рівелло між Збірною України (U-23) та командою Кот-д’Івуару (U-20) відбудеться завтра, 16 червня. Початок гри о 19:15 за київським часом.
  • Футбольний турнір Олімпіади-2024 пройде у Франції з 26 липня по 11 серпня.
  • Суперниками синьо-жовтих на груповому етапі головних ігор чотириріччя будуть національні команди Аргентини, Марокко та Іраку.