Колишній нападник збірної України Жуніор Мораес буде коментувати матчі чемпіонату Європи-2024 з футболу на каналі CazeTV.

Про це сам ексгравець українців повідомив в соціальній мережі.

«Дуже радий повідомити, що я приєднаюся до команди коментаторів у@CazeTV_oficial вже @Euro2024! Це буде мій перший досвід, і я в захваті! Я розраховую на вас у цій місії!», — зазначив Мораес.

Раніше бразильський блогер Казіміро Мігель приголомшив класичне ТБ, отримавши права на показ матчів чемпіонату Європи 2024 року. Блогер веде на YouTube свій канал CazeTV, на який підписано понад 12 мільйонів людей. До цього моменту Мігель публікував там лише відео голів та огляди матчів.

Блогер підписав контракт зі стрімінговою платформою Samsung TV Plus. Завдяки співпраці Казіміро отримав можливість транслювати футбольні матчі.

Бразилець купив права на показ топових змагань світу з безкоштовним доступом, щоправда, з гео-блокуванням для інших країн. На каналі CazeTV можна буде дивитися онлайн матчі Ліги Європи, Ліга конференцій та Бундесліги.

А вишнею на торті стануть трансляції Євро-2024 та Олімпійських ігор. Мігель також розпочав співпрацю з LiveMode, який підтримуватиме його у показі вищезгаданих гучних подій.

  • 12 червня збірна України прибула до місця постійної дислокації на Євро-2024 — містечка Вісбаден;
  • згодом збірна України вирушить на Євро-2024, яке з 14 червня по 14 липня прийме Німеччина.

Розклад матчів збірної України на Євро-2024

  • 17 червня. Румунія VS Україна (16:00)
  • 21 червня. Словаччина VS Україна (16:00)
  • 26 червня. Україна VS Бельгія (19:00)