В Ужгороді під час гри у футбол, на полі біля ЗОШ № 19, один з гравців раптово знепритомнів через зупинку серця.

Лише завдяки блискавичній реакції та професійним діям вдалося врятувати його життя, розповідають на сторінці «103 Закарпаття».

«Ввечері, наприкінці робочого дня, я відчинив двері клініки, які вели на задній двір. Як і зазвичай, на полі біля ЗОЗ № 19 грали хлопці у футбол, – розповідає лікар спортивної медицини Володимир Сабадош. Раптом один з гравців зупинився, голосно закричав і впав на землю. Інтуїтивно зрозумівши, що це серцева проблема (під час навчання працював у міській реанімації медбратом-анестезистом), я кинувся до нього. У чоловіка – раптова зупинка серця і дихання».
Чоловік негайно розпочав серцево-легеневу реанімацію, а люди навколо допомагали. Одночасно вони зателефонували на 103. Реанімаційні заходи проводили беззупинно аж до самого прибуття «швидкої».

Бригада № 103, у складі лікаря Надії Тернущак, фельдшера Марії Опаленик та водія Василя Ховпея, прибула на виклик за лічені хвилини. Після трьох ін’єкцій адреналіну, двох розрядів дефібрилятора та інтенсивних реанімаційних заходів серце чоловіка почало знову битися, він задихав і прийшов до свідомості. Після стабілізації його доставили до медичного закладу м. Ужгород.