Трансферна сага навколо нападника Жирони Артема Довбика продовжується.

Як повідомляє іспанське видання AS, найбільший інтерес до гравця проявляє Наполі. Італійський клуб, до того ж єдиний, хто зробив Жироні офіційну пропозицію, яка становить 35 мільйонів. Керівництво неаполітанців чітко дало зрозуміти серйозність своїх намірів.

У Жироні вже заявили, що не розглядатимуть пропозиції нижче 35 мільйонів. Для Наполі Довбик став пріоритетною ціллю, і вони хочуть бачити у своєму складі найкращого бомбардира Ла Ліги. Крім того, його стиль гри міг би чудово підійти для Серії А.

Однак, за даними джерела, сам нападник не повністю переконаний у цьому варіанті, оскільки Наполі не пробився у єврокубки за підсумками минулого сезону. Жирона все ж у кампанії 2024/25 виступатиме в Лізі чемпіонів.

Також й Атлетіко зацікавлений у послугах Довбика, але ще не зробив жодного кроку після того, як відправив пропозицію у 25 мільйонів. Джерела, близькі до переговорів, коментують, що «на сьогодні вони не хочуть платити більше». Хоча була інформація про готовність мадридців сплатити клаусулу.

Раніше також повідомлялося, що предметний інтерес до Довбика проявляє Мілан.

В минулому сезоні Ла Ліги Довбик провів за Жирону 39 матчів, у яких забив 24 голи та оформив десять результативних передач. До того ж він став найкращим бомбардиром Ла Ліги;
Контракт нападника з каталонцями розрахований до 30 червня 2028 року, Трансфермаркт оцінює його вартість у 35 мільйонів євро.