13 червня, стало відомо, що блогер Андрій Сеньків мобілізований до лав Збройних сил України. Про це журналіст розповів сам розмістивши допис в одній із соціальних мереж.

Андрій Сеньків поповнив ряди оборонців незалежності та територіальної цілісності нашої держави. Журналіст-блогер повідомив, що він вже не тільки мобілізований, а й пройшов військово-лікарську комісію.

«В понеділок пройшов ВЛК. Мені підтвердили, що через х*ровий зір я придатний виключно до тилової служби. Я зайшов у ТЦК. Капітан сказав: «Всьо ясно, тобі тіки на жирні посади. Оновлять дані й відправлять додому». З впевненістю Реала ми з ним урочисто зайшли в кабінет до голови ТЦК. Жінка була злісна, нічого не слухала: «Якщо журналіст, математику знаєш. Будеш в артилерії».

Журналіст не скаржився на погане ставлення до себе військових і повідомив, що у нього телефон не забирали, але й додому, щоб зібрати речі, не відпустили.

«Дружина принесла речі й ровер (велосипед). Ну, і все – туди, де славнозвісний на Львівщині полігон. Оформили тут по-скорому. Тепер я тут – у навчальному центрі. Так що десь буду служить – з ВЛК, діагнозом і тойво – порядок. Ждіть десь у тилових».

Також Сеньків не став скаржитися на владу і змирився, що певний час він точно носитиме однострій, а не цивільний одяг. Також Андрій повідомив і про робочі моменти.

«По роботі. «Гуд Ібенінг» – на паузі. КДК – Болотніков рішить. Закрутка – є 3 відоси у загашнику.

Я не злий на систему, на ТЦК, на щось там ще б***ь. Я найбільше злий тільки на й****у русню. Все через неї. А так – ну, 2.5 роки з лютого 2022-го і дотепер я жив цивільне життя. І це НЕЙМОВІРНО. Дякую тим, хто служив весь цей час. Тепер і моя черга», – написав Сеньків на своїй сторінці в Х.

Сеньків відомий у футбольно-журналістському середовищі, як автор та ведучий проектів «Гуд Ібенінг», «КДК» та «Закрутка».