Головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров взяв участь у презентації нової марки від Укрпошти, присвяченої участі національної збірної з футболу у Євро 2024 – “Україно, вперед!”.

Випуск “Україно, вперед!” здійснено за підтримки Української асоціації футболу. Його тираж – 560 тисяч поштових марок вельми незвичайної, круглої форми, вартість аркуша – 120 гривень. Придбати його можна буде з сьогодні у відділеннях Укрпошти.

“Для збірної України надзвичайно важливо відчувати підтримку вболівальників. Головна пошта України за підтримки Української асоціації футболу випустила марку, яка символізує обʼєднання всієї країни навколо футболу. Навіть у такі важкі для України часи важливо залишатися єдиною нацією, берегти і примножувати наші традиції і продовжувати вболівати за збірну. Впевнений, що ця марка користуватиметься попитом серед колекціонерів та стане гарним сувеніром для вболівальників марка матиме попит серед колекціонерів і стане добрим сувеніром для вболівальників”, – розповів головний тренер збірної України.

Нагадаємо, що вже 17 червня підопічні Реброва проведуть свій перший поєдинок на Євро-2024.