Президент аматорського футбольного клубу Дністер із Тернопільської області Юрій Куц заявив, що готовий повторити історію Полісся та Олександра Усика і підписати боксера до своєї команди.

Президент Дністра Юрій Куц заявив, що має близького товариша Сергія Дерев’янченка, який займається боксом. Він зазначив, що цей спортсмен буде грати за його команду, як це планувало зробити Полісся з Олександром Усиком.

«В мене близький товариш боксує в Америці – Сергій Дерев’янченко. Він у футболці Дністра тренується. Коли він приїде, то ми заявимо його за команду – і він ще зіграє за нас. Він буде в Дністрі, як Усик у Поліссі. Якщо не вірите, то можу його набрати телефоном. У нього в серпні бій, він зараз до нього готується».

Куц заявив, що бував на боях Дерев’янченка і розповів про найбільш касовий поєдинок.

«Дуже порядний і культурний хлопець. Знаю його вже років вісім. Був на багатьох його боях. Бачив бій проти Головкіна в Madison Square Garden. Канело пропонував 3,4 млн, а Головкін дав 5,3. Це був його найбільш касовий бій».

Куц зазначив, що Дерев’янченко довго бився за невеликі гроші, але завдяки терпінню зумів досягнути великих успіхів.

«Сергієві було важко – він майже три роки жив без грошей. Йому платити по 5-10 тисяч за бої. Він дуже бідував, будучи топовим боксером, але терпів. В нього дійсно не крутиться голова від слави. Такий хлопець, що може і на підлозі поспати», – сказав Куц для Tribuna.com.

Нагадаємо, що Олександр Усик на початку цього сезону підписав офіційний контракт із Поліссям строком на один рік.

Боксер ще не встиг дебютувати на професійному рівні за житомирський клуб.