Колишній атакувальний півзахисник “Стяуа” (1963-1981) розкритикував збірну Румунії та прокоментував рівень збірної України.

“Я не бачив матчу з Болгарією, а в поєдинку з Ліхтенштейном мені вистачило його перших 20 хвилин. Коли я побачив, який вигляд має наша збірна проти такого суперника, я переключився на матч Німеччини з Грецією.

Важливо зробити правильний висновок про те, чому це сталося. Можливо, футболісти не адаптувалися до газону. Можливо, треба було зіграти з іще сильнішими суперниками – наприклад, із Сан-Марино чи Гібралтаром. Зрозуміло, що я жартую, але я б не здивувався, якби з цими командами в нас було б ще більше проблем”.

“Утім, подібне сталося й з іншими командами. Збірна України теж не показала нічого екстраординарного в цих товариських матчах. Але це не змінює того факту, що українська команда вміє демонструвати футбол найвищого рівня. Нічия з Україною у стартовому матчі Євро-2024 стала б чудовим результатом, але щоб його досягти, нам треба грати в інший футбол.

Думаю, основна проблема збірної Румунії – у лінії півзахисту. А також у реалізації гольових моментів: у нас є кілька хороших гравців на завершальній стадії атак, і вони повинні забивати, коли для цього є моменти. Але загалом, на Євро нам потрібно буде грати за межами наших можливостей, тому що саме там знаходяться можливості наших суперників”, – вважає колишній футболіст.

Редукану захищав кольори збірної Румунії з 1976 по 1981 рік.