На другій хвилині вчорашнього товариського матчу між Польщею та Україною отримав травму нападник “кадри” Аркадіуш Мілік. Він пішов у відбір проти Руслана Маліновського і практично відразу ж завалився на газон.

Польська футбольна федерація повідомила, що це ушкодження коліна завадить зіграти Міліку на континентальній першості. Він не увійшов до заявки команди і відправиться у свій клуб для проходження артроскопії колінного суглоба.

Два футболісти, котрі також травмувалися у матчі – Себастьян Валукевич (травма м’яза) і Тарас Романчук (травма гомілковостопного суглоба) – уже пройшли обстеження у варшавській клініці. Вони повернуться до гри через кілька днів.

Окрім них також травмувалися Нікола Залевський, Міхал Скораш, Бартош Саламон, Якуб Ківіор (ушкодження м’яза) і Кацпер Урбанський (важка контузія щиколотки).

“Медичний штаб збірної Польщі докладе всіх зусиль, щоб усі гравці якнайшвидше були в розпорядженні тренера Міхала Пробєржа”, – йдеться у звіті федерації.

Наступний матч збірна Польщі проведе 10 червня проти Туреччини у Варшаві. 16 червня “кадра” стартує на Євро поєдинком проти Нідерландів у Гамбурзі.