Минулого вік-енду у складі своїх клубів на поле виходили вісім легіонерів збірної України, яких Олександр Петраков запрошував на тогорічні листопадові поєдинки нашої національної команди.

У суботу, 7 травня, у межах 33-го туру чемпіонату Португалії «Бенфіка» Романа Яремчука на своєму полі поступилася «Порту» — 0:1.

У неділю, 8 травня, у 36-му турі італійської Серії А «Аталанта» Руслана Маліновського перемогла на чужому стадіоні «Спецію» Віктора Коваленка (3:1). Українець у складі гостей записав на свій рахунок гольову передачу.

У третьому турі чемпіонської частини першості Бельгії «Брюгге» Едуарда Соболя здолав на виїзді «Юніон Сент-Жіллуаз» (2:0).

У 36-му турі англійської Прем’єр-ліги «Евертон» Віталія Миколенка, який відзначився своїм дебютним м’ячем за «Ірисок», обіграв у гостях «Лестер» (2:1), «Вест Гем» Андрія Ярмоленка розбив на чужому стадіоні «Норвіч» (4:0), а «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка, що записав до свого активу результативну передачу, розтрощив удома «Ньюкасл» (5:0).

Зрештою, у третьому турі чемпіонської частини першості Чехії «Славія» Тараса Качараби на своєму полі розгромила «Словацко» — 3:0.