Культовий форвард київського Динамо, а нині головний тренер узбецького Пахтакора з Ташкента Максим Шацьких поділився враженнями від товариського матчу Німеччина – Україна (0:0).

Максим Шацьких думає, що «суха» нічия, яка підсумувала гру між Німеччиною та Україною (0:0) є прийнятним результатом для нашої головної команди країни.

Легендарний динамівець не вважає правильним критикувати Сергія Реброва за оборонну модель гри з п’ятьма захисниками, три з яких були центральними.

«Враження – хороші. Грали непогано. Вибрали нову для всіх схему і тактику. Правильно робите, що пробуєте. Є час перед Євро подивитися, тому що на турнірі слабких збірних немає.

Такий варіант з трьома центральними захисниками з низькою обороною також має право на життя. Грати на швидких переходах, маючи таких швидких гравців у атаці, – чому б цим не користуватися?»

Також Шацький виокремив і сильні сторони синьо-жовтої дружини.

«Сподобався контроль. Гравці нікуди не били цей м’яч, не відбивалися, на утримання рахунку не грали. Вони розігрували до останнього, навіть у своїй воротарській зоні часто задіювали воротаря. Старалися виходити за рахунок передач – це також підкупає. Мені сподобалося», – розповів Шацьких в інтерв’ю Динамоманія.

Завтра , 7 червня, Україна матиме спаринг проти команди Польщі. Початок гри о 21:45 за київським часом.

Де можна буде переглянути матч Польща – Україна дізнавайтесь за ПОСИЛАННЯМ.

До старту континентальної першості наша збірна проведе ще одину контрольну гру – 11 червня проти Молдови.

Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться у Німеччині з 14 червня по 14 липня.

Збірна України потрапила до групи Е, де окрім підопічних Сергія Реброва будуть грати команди Бельгії, Румунії та Словаччини.