Головний тренер збірної Польщі Міхал Пробеж на пресконференції поділився очікуваннями від товариського матчу зі збірною України.

“Для нас цей матч дуже важливий, тому що ми хочемо домогтися гарного результату і робимо все, щоб добре підготуватися, але це один з етапів підготовки до матчів на Євро. Хотів би подякувати “Народовому” (стадіон, де пройде гра – прим.) за те, як усе чудово підготовлено. Покриття замінено в тих місцях, де це стає проблемою після наших тренувань. Усе дуже добре підготовлено. Також завдяки Польській футбольній спілці у нас є все необхідне для хорошої підготовки.

Також хочу відзначити медичний персонал, який поставив на ноги всіх гравців. На сьогодні всі 100% здорові й тренуються. Це дуже важливо в контексті завтрашнього матчу і дуже важкого рішення щодо виключення трьох гравців (з фінальної заявки на Євро – прим.). Це одне з моїх найважчих рішень. Ми зробимо все, щоб команда була якомога сильнішою. Безумовно, буде сумно тим, кого не буде в складі, як і тим, кого не викликали, але вони теж частина команди. Ми всі одна команда.

Я дивлюся на настрій, який нас оточує. Слухаю конференції та читаю портали. Я ще не стикався з тим, що матчі ще не почалися, ми ще не зіграли, а багатьох гравців уже критикують і хейтять. Прошу підтримати гравців. Вони є частиною нашої нації, яку ми будемо представляти, і приємно, що ми можемо про це говорити сьогодні. Ми чесно пройшли на Євро, після важкого матчу в Уельсі нам ніхто нічого не давав. Давайте всією нацією зробимо все, щоб підтримати цих гравців. Вони мають вирішальне значення. Ми як колектив можемо тільки допомогти їм”, – сказав Пробеж.

Нагадаємо, що товариський матч Україна – Польща відбудеться в п’ятницю, 7 червня, у Варшаві. Початок о 21.45.