Почесний президент “Дніпра-1” Юрій Береза прокоментував інформацію, що виконавчий директор клубу Андрій Русол стане генеральним директором “Карпат”.

– Юрію Миколайовичу, як у вас зараз справи? Наскільки ви зараз можете бути залучені в команду?

– Ми із сином Максимом (Максим Береза, президент “Дніпра-1” – прим.), поки триває війна, не залучені в команду, на жаль, це нереально.

– Пам’ятаю, що ви говорили, що ви на якийсь час повернулися в місто.

– Я ще не повернувся, зараз я проходжу ВЛК, тому я не можу нічого сказати поки що.

– Що вам відомо про новий трансферний бан, накладений на “Дніпро-1”?

– Про новий трансферний бан я нічого не чув, дізнався це вперше від вас. Я зараз наберу Русола.

– Так розумію це через борги по Олександру Кучеру?

– Та хто його знає, швидше за все. Що стосується трансферного бана, то краще запитайте Фрідмана, чого так сталося і з чим це пов’язано. Він займається фінансами.

– Є інформація про те, що гравці вже 4 місяці не отримають зарплату.

– Ми дотримуємося люфту в три місяці. Все як було, так і залишилося. Щодо 4-х місяців у мене немає інформації.

– Що стосується Русола, з усіх боків говорять, що він уходить на посаду генерального директора в “Карпати”, вам щось відомо з цього приводу?

– Мені про це нічого не відомо, Русол мені нічого не говорив про це. Я думаю, що першим про це повинен знати я, адже він мій партнер. Ви уявляєте, щоб співзасновник пішов генеральним директором в інший клуб? Для цього він має передати або продати комусь свої акції.

– Як загалом можете прокоментувати сезон для “Дніпра-1”, чи був він вдалим, чи не дуже?

-Я розмовляв із Юрієм Вільйовичем після крайньої гри. Я його трохи заспокоїв, подякував йому, але є момент, що хтось когось недорозумів. Юрій Максимов – чинний головний тренер команди. Після відпустки будемо вирішувати, тому що я поки що поза командою, це факт, – сказав Береза.