Колишній нападник збірної України Євген Селезньов замінить Андрія Русола, який перейде до Карпат, на посаді виконавчого директора Дніпра-1.

Про це повідомив відомий журналіст Віктор Вацко в ефірі програми «Вацко on air».

Із того, що говорить мій WhatsApp, Андрій Русол хоче зробити зараз все, щоб залишити своє дітище на плаву. А Дніпро-1 – це саме дітище Андрія Русола.Мені говорять, що в Русола є план виходу з ситуації, є чіткі цифри, він чітко розуміє, скільки повинен зараз заробити за рахунок трансферної діяльності, щоб передати клуб в управління Євгену Селезньову, який, ну знову ж таки, так в Дніпрі мені говорять, буде спадкоємцем Русола і буде виконувати в клубі ті ж функції, що раніше виконував Андрій Анатолійович. І от зараз головне завдання Русола перед відходом в Карпати – залишити клуб на плаву.

Нагадаємо, що Євген Селезньов під час війни на Донбасі, у 2016 році, перейшов у російський клуб “Кубань”. Серед українських вболівальників він отримав образливе прізвисько “годувальник”, адже свій трансфер в РФ він пояснював необхідністю “годувати сім’ю”.

Пізніше Селезньов вийшов на матч з донецьким “Шахтарем” у футболці без нашивки з картою України, на відміну від решти одноклубників.

На формі гравців “Минаю” між емблемою клубу і спонсора була нашивка з контуром України і текстом “Слава Україні, героям Слава!”.