4 червня олімпійська збірна України розпочала свої виступи на міжнародному турнірі Tournoi Maurice Revello у Франції. Сьогодні синьо-жовті зіграли із командою Індонезії.

Tournoi Maurice Revello, 1-й тур.

Індонезія U-20 – Україна U-23 0 : 3.

0 – 1. Синчук – 9.

0 – 2. Михайленко – 30.

0 – 3. Федор – 59.

Збірна України під керівництвом Руслана Ротаня ударно розпочала підготовку до Олімпійських ігор. На товариському турнірі у Марселі у першому матчі “синьо-жовті” розгромили одноліток з Індонезії. Українська асоціація футболу видала черговий перл, анонсувавши пряму трансляцію поєдинку на своєму YouTube-каналі, яка згодом без пояснень була просто видалена.

Українці вийшли вперед вже на початку зустрічі: Драмбаєв прострілив з правого флангу і Синчук з льоту замкнув у сітку. В середині тайму Михайленко подвоїв перевагу “синьо-жовтих” – дитячих фейлів припустився захист суперника, який двічі дарував м’яч нашим хлопцям.

Прес-служба УАФ продовжила чудити і в перерві матчу викотила пост, в якому заявила, що збірна Україна завершила гру перемогою 2:0. Згодом його було видалено, але скріни, як то кажуть не горять.

По перерві Україна забила втретє! Синчук з правого флангу зумів закрутити сферу над голкіпером, який у стрибку намагався завадити польоту м’яча – півзахисник Руха Олег Федор легко переправив круглого у сітку на дальній стійці. Довести гру до перемоги було питанням техніки.

Нагадаємо, попереду у команди Ротаня ще три спаринги: 6 червня проти Італії (старт о 16:00), 8 червня проти Панами (18:30) і 10 червня проти Японії (15:30).

На самій Олімпіаді “синьо-жовті” зіграють у групі В з командами Аргентини, Марокко та Іраку. Чоловічий футбольний турнір пройде з 24 липня по 9 серпня.