Збірна України провела товариський матч із Німеччиною, яка прийматиме чемпіонат Європи-2024.

Поєдинок відбувся на стадіоні “Макс Морлок” у Нюрнберзі і завершився внічию – 0 : 0.

Товариський матч

Німеччина – Україна – 0:0

 Попередження: Степаненко, 31

Німеччина: Нойєр – Кімміх, Антон, Та (Кох, 59), Міттельштедт – Гюндоган (Фюріх, 46), Андріх (Павлович, 71) – Мусіала (Беєр, 59), Гросс, Вірц (Ундав, 46) – Хаверц (Мюллер, 59)

Запас: Бауманн, Нюбель, тер Штеген, Раум, Груда, Райц, Хенрікс

Україна: Трубін – Конопля (Тимчик, 80), Забарний, Сваток, Матвієнко, Зінченко – Степаненко (Бражко, 63), Шапаренко (Судаков, 63) – Циганков (Ярмоленко, 63), Мудрик (Зубков, 63) – Яремчук (Довбик, 76)

Запас: Бущан, Таловєров, Сидорчук, Маліновський, Бондар, Ванат, Михайліченко

Арбітр: Вальтер Альтманн (Австрія)

Стадіон: «Макс-Морлок-Арена» (Нюрнберг, Німеччина)

Вже на старті поєдинку чудову нагоду відкрити рахунок мали українці, але Михайло Мудрик поскупився та не віддав на Романа Яремчука, а пробив сам і влучив у захисника німців. Добивання Віктора Циганкова було невлучним.

На 16-й хвилині хороший момент мали німці, але Гюндоган після гарного навісу не зміг нормально пробити і Трубін накрив м’яч. 

Хорошу нагоду відзначитись у першому таймі мав Яремчук. Циганков розібрався із двома суперника та віддав гарну передачу на Романа, який сильно пробив метрів з 12-ти, але Нойер відбив м’яч догори, а потім його зафіксував. 

У другому таймі Німеччина також більше контролювала м’яч і мала декілька небезбечних нагод, а на 61-й хвилині збірну України від голу врятував лише каркас воріт.

Варто зазначити, що 3 червня головному тренеру збірної України Сергію Реброву виповнилося 50 років.