Півзахисник збірної України Руслан Малиновський поділився очікуваннями від сьогоднішнього товариського матчу.

Нагадаємо, що збірна України розпочинає ігрову частину підготовки до фінального турніру чемпіонату Європи з футболу 2024 року. Перший суперник – збірна Німеччини, яка особливо ретельно готується до домашнього турніру на тлі невдач останніх років.

“Збірна Німеччини гратиме без фіналістів Ліги чемпіонів. Але ті хлопці, які вийдуть, захочуть показати, що вони повинні виступати на Євро. Усі футболісти, які потрапляють до збірної Німеччини, дуже високого рівня. Ми знаємо всю силу цієї команди, буде цікавий матч, потрібно буде попрацювати.

Зараз у німців інший тренер, тому гра відрізнятиметься від тієї, що була минулого року. Німеччина підтримує Україну, тому для вболівальників це буде чудовий матч. Ми ж постараємося показати свій найкращий футбол.

Поєдинок із Німеччиною — один із трьох підготовчих. Ми намагатимемося зіграти в наш найкращий футбол. Помилки з попередніх ігор потрібно прибрати, а те, що нам не вдавалося в атаці, — покращити. Ми маємо показати гарний футбол для наших уболівальників і нашої країни”, — сказав Руслан Маліновський.

Контрольний матч Німеччина – Україна розпочнеться о 21:45 (час – київський).