Головний тренер збірної Німеччини Юліан Нагельсманн поспілкувався зі ЗМІ напереродні товариського матчу з Україною.

“Ми тренувалися, як грати в заключній третині, як переключатися після втрати м’яча і як відкривати гравців на різних позиціях. Наступного тижня у нас лише одне тренування з усіма, контрольні матчі не є ідеальними для підготовки. Після гри з Грецією у всіх гравців буде півтора дні відпочинку, щоб перевести подих. Потім у нас буде тиждень на підготовку до Шотландії, де ми не будемо тренувати нічого нового, але закріпимо те, що вже відпрацьовували. Ми також зосередимося на наших суперниках, щоб скласти хороший план.

Ви постійно читаєте, що українська збірна намагається використовувати будь-який момент, аби привернути увагу до своєї країни та трохи відволікти свій народ. Це найважливіше. Вони це роблять та робитимуть, а ми підтримаємо. Футбол — це фактор, який може допомогти вам думати про інші речі, принаймні протягом 90 хвилин. Ми спробуємо зробити все можливе, щоб гра була цікавою. Це не залежить від результату. Ми зробимо все можливе, щоб 90 хвилин були не стражданням, а прекрасними моментами”, – сказав Нагельсманн.

Ноєр? Він гратиме завтра. Мануель справляє гарне враження. Йому дали додатковий день або два, щоб відновитися після шлунково-кишкових проблем. Він справив хороше враження на тренуванні. Мені не доводиться йому нічого пояснювати, він розуміє гру. Фізично він у хорошій формі і завтра проведе хорошу гру.

Паскаль буде грати роль Тоні Крооса проти України. Це видатний гравець, який занадто довго залишався поза увагою через те, на що він здатен. З ним можна поговорити про футбол, він шаленіє від футболу. Він справив на нас дуже гарне враження. Я впевнений, що завтра він проведе хорошу гру”, – сказав Нагельсманн.

Товариський матч Німеччина – Україна відбудеться у понеділок, 3-го червня. Початок – о 21:45. Гра відбудеться у Нюрнберзі.