Тоні Кроос на мажорній ноті завершив свою клубну кар’єру: саме він віддав результативну на Дані Карвахаля з кутового, а пізніше був замінений під овації трибун.

Німець приєднався до легенди “Реала” Пако Хенто та нинішніх партнерів по команді – Карвахаля, Луки Модріча, Начо і тепер також мають рекордні шість титулів Ліги чемпіонів. Тоні Кроос заявив, що не може повірити в масштаб свого неймовірного особистого досягнення.

“Це просто дивовижно! Шість титулів у Лізі чемпіонів – це божевілля, я ніколи не думав, що досягну цього! Здається, що в цих іграх ми не можемо програти. Ви не програєте у фіналах. Гадаю, це хороша основа. Звичайно, це відбувається завдяки якості, але менталітет просто божевільний. Це велика віра. Це те, що відрізняє цей клуб від інших. Могло бути гірше. Це був план [завершити кар’єру у “Реалі” перемогою в Лізі чемпіонів], хоча це важко спланувати”, – заявив Тоні Кроос в інтерв’ю CBS Sports.

Додамо, що німецький півзахисник ще зіграє на Чемпіонаті Європи у складі своєї збірної. Загалом Тоні Кроос виграв 24 трофеї на клубному рівні: 11 з “Баварією” та 23 з “Реалом”.