Плей-оф за вихід в УПЛ. Другий матч
“Верес” – “Епіцентр”
02 червня, 17:00.“Авангард”. Рівне
Пряма трансляція: УПЛ ТБ

“Верес”: останні новини

Підопічні Олега Шандрука більшу частину першого матчу грали не надто впевнено, але заміни свою справу зробили. У другій половині другого тайму “Верес” домінував і заслужено зрівняв рахунок. Вихід Гайдучика та Шарая вплинули на хід зустрічі. Проте, до представника УПЛ залишається багато питань.Особливо це стосується першого тайму, в якому “Верес” зіграв явно нижче власних можливостей. Колектив із Рівного багато помилявся, давав чимало вільного простору для контратак суперника. Гості програли центр поля і саме через це вони і пропустили. Якби не Богдан Когут, то ще до перерви “Верес” мав програвати 0:2. Команді не вдалося належним чином увійти у гру.

Підопічні Шандрука 52% ігрового часу володіли м’ячем, але всього один удар у площину воріт. Над завершенням атака ще треба багато працювати, якщо “Верес” хоче і наступного сезону грати в УПЛ. Також варто відзначити дуже слабку гру Мрвальєвича, якого після першого тайму замінили.

Орієнтовний склад “Вереса”: Когут, Морозко, Кучеренко, Вовченко, Сміян, Кучеров, Кухарук, Яго, Шарай, Дахновський, Гайдучик

Епіцентр”: Останні новини

Підопічні Сергія Нагорняка можуть бути задоволені собою. Більшу частину ігрового часу представники Першої ліги грали якісно, але наприкінці зустрічі їм не вистачило сил і як наслідок пропустили після стандарту. Також відзначимо вимушену заміну Владислава Мороза. Владислав був одним із лідерів на полі і його втрата позначилася на грі команди. У першій половині зустрічі “Епіцентр” грав сміливо, не притискався до власних воріт і при першій можливості вибігав в атаку. Якби забив Кравчук, то не факт що “Верес” зміг би відігратися з 0:2. Не вистачило холоднокровності та майстерності.

Відзначимо роботу тренерського штабу, який дуже якісно вивчив всі сильні і слабкі сторони “Вереса”. “Епіцентр” всі вважали аутсайдером протистояння, але команда не відходила від власного ігрового стилю. Представники Першої ліги дорожили м’ячем, чітко діяли на підбираннях й використовували вільні зони.

Орієнтовний склад “Епіцентра”: Чорнобай, Мороз, Григоращук, В. Кристін, Климець, Ліповуз, Миронюк, Беженар, Стень, Бендера, Кравчук

Останні п’ять матчів “Епіцентра” і “Вереса”

Останні п’ять матчів господарів

29.05. “Епіцентр” – “Верес” 1:1 (Плей-оф)

25.05. “Металіст 1925” – “Верес” 1:2 (УПЛ)

19.05. Верес – Олександрія 2:2 (УПЛ)

13.05. Зоря – Верес 1:1 (УПЛ)

06.05. Верес – Минай 3:1 (УПЛ)

Останні п’ять матчів гостей

29.05. “Епіцентр” – “Верес” 1:1 (Плей-оф)

24.05. “Лівий берег” – “Епіцентр” 2:1

18.05. “Епіцентр” – “Інгулець” 1:3

10.05. “Вікторія” – “Епіцентр” 1:1

04.05. “Епіцентр” – “Полтава” 3:2

Факти та цифри

  • “Епіцентр” не виграє чотири матчі поспіль: дві нічиї та дві поразки;
  • “Епіцентр” – перший клуб із Хмельницької області, який грає плей-оф за вихід до УПЛ;
  • Найкращий бомбардир “Епіцентра” Данило Кравчук у сезоні- 2023/2024 забив 11 голів;
  • “Верес” пропускає дев’ять матчів поспіль – 13 голів;
  • “Верес” вдома у 2024 році програв лише два матчі.

Особисті зустрічі

Команди між собою зіграли два матчі. У серпні минулого року у Кубку України переміг рівненський клуб – 3:1. Цієї середи гра на “Арені Лівий берег” завершилася внічию 1:1.