Дортмундська Борусія зустрічається з мадридським Реалом у вирішальному матчі Ліги чемпіонів-2023/24.

Матч Борусія Дортмунд – Реал Мадрид стартує о 22:00 за київським часом. Дивитися поєдинок у прямому етері можна на платформі MEGOGO з коментарями Віталія Волочая та Вадима Скічка.

Андрій Лунін витягнув Реал у фінал Ліги чемпіонів, зробивши 9 сейвів проти Лейпцига, вигравши серію пенальті в Манчестер Сіті та якісно відігравши проти Баварії. Але після відновлення основним голкіпером знову став Тібо Куртуа. Він і виходить з перших хвилин на фінал.

Борусія – явний андердог протистояння на Вемблі. Дортмунд виграв “групу смерті”, а потім у плей-офф пройшов ПСВ, Атлетіко та ПСЖ. Це перший фінал ЛЧ для команди з часів Клоппа. У 2013-му Борусія також у Лондоні програла трофей Баварії.

Стартові склади команд

Борусія Д: Кобель, Адеємі, Брандт, Хуммельс, Джан, забітцер, Матсен, Ріерсон, Санчо, Фуллькруг, Шлоттербек. Запасні: Лотка, Маєр, Алле, Байно-Гіттенс, Ветьєн, Зюле, Мален, Мукоко, Нмеча, Озкан, Ройс.

Реал: Куртуа – Карвахаль, Рюдігер, Начо, Менді – Вальверде, Кроос, Камавінга – Беллінгем – Родріго, Вінісіус. Запасні: Лунін, Кепа, Мілітао, Алаба, Модріч, Хоселу, Васкес, Чуамені, Себальйос, Гарсія, Браїм, Гюлер.