Дніпру-1 потрібен виліт мінімум чотирьох високорейтингових команд у перших двох раундах кваліфікації ЛК, аби бути сіяним у Q4CoL

Це визначилося після усіх матчів єврокубків та національних чемпіонатів, які мали вплив на цю тему.

Всього команд, які можуть вилетіти і поліпшити становище Дніпра-1 на шляху до посіву – п’ятнадцять. Одна з них стартує у Q1CoL (Жальгіріс), ще чотирнадцять (Копенгаген, Башакшехір, ЧФР, Легія, Хапоель (Беєр-Шева), Маккабі (Хайфа), Юргорден, Гент/Генк, Гоу Ехід Іглз, Омонія, Вікторія Гімарайнш, Астана, Рига, Олімпія) – Q2CoL.

Від того, чи потрапить Дніпро-1 у посів у Q4CoL (буде актуально, якщо Дніпро-1 не вилетить у Q2CoL), залежить список потенційних суперників.

Без посіву потенційними суперниками у боротьбі за вихід в групу будуть: Челсі, Копенгаген, Фіорентина, Бетіс, Башакшехір, ЧФР, Легія, Маккабі (Хайфа), Гайденгайм, Хапоель (Беєр-Шева), Юргорден, Гент/Генк, Ланс, Гоу Ехід Іглз, Рієка, Омонія, Жальгіріс, Трабзонсор, Віторія Гімарайнш.

З посівом потенційними суперниками у боротьбі за вихід в групу будуть: АЕК (Афіни), Лінфілд, КуПС, Серкль Брюгге, Зрінські, Марібор, Серветт, Хайдук, Брейдаблік, Осієк, Дюделанж, Лугано, Спартак (Трнава), АЕК (Ларнака).

У Q2CoL та Q3CoL Дніпро-1 буде у посіві завдяки своєму клубному рейтингу. Аби фігурувати у жеребкуванні Q4CoL, потрібно пройти першого суперника (Q2CoL).