«Реал» хоче продовжити співпрацю з українським голкіпером Андрієм Луніним, але в клубі стурбовані з приводу того, як на нього вплине ймовірна неучасть у фіналі Ліги чемпіонів проти «Боруссії» Дортмунд, повідомляє Relevo.

Вказано, що з гравцем вже узгодили продовження контракту до 2029 року. Проте є побоювання, що оточення гравця через ймовірну неучасть у фіналі може спонукати його залишити клуб. У «Реалі» припускають, що сам воротар, його дружина та батько можуть погано сприйняти це.

У клубі були не в захваті від заяви першого тренера Луніна Івана Марко, який сказав: «Андрій у старті, містер Анчелотті. Якщо ви не поставите його, то можете дорого заплатити». Раніше повідомлялось, що про пролонгування Луніна можуть оголосити після фіналу.

До цього стало відомо, що Лунін може пропустити фінал через хворобу. Журналіст COPE Мігель Анхель Діас раніше повідомляв, що воротар не поїде з командою на фінал, але «Реал» спробує привезти його у Лондон пізніше.

25-річний українець захворів на грип B, тому клуб прийняв рішення, щоб Лунін не подорожував разом з іншими гравцями, щоб уникнути їхнього зараження.

Цього сезону Андрій провів 31 гру, 12 з яких на нуль.