Після прибуття та обіду гравці збірної України мали близько двох годин для відпочинку, після чого вирушили на заняття на поле клубу Ельтерсдорф із баварського міста Ерлангена, що виступає в п’ятому за рангом дивізіоні німецького клубного футболу.

Після розминки і бігової роботи, в якій взяли участь усі 24 гравці, присутні зараз у розташуванні синьо-жовтих, хлопці виконали вправи на техніку роботи з м’ячем.

Після цього головний тренер Сергій Ребров розділив команду на групи для ігрових серій із тактичними завданнями. У цій частині тренування індивідуально працювали Георгій Судаков і Віталій Миколенко, які завершують процес реабілітації після раніше отриманих ушкоджень. Поки що медичний штаб поступово підводить гравців до роботи в загальній групі. Про це повідомляє офіційний сайт УАФ.

Завтра українська команда продовжить роботу на першому зборі перед фінальним турніром Євро-2024 у режимі дворазових тренувань.

Перший контрольний матч збірна України проведе в понеділок, 3 червня, коли зіграє в Нюрнберзі зі збірною Німеччини, господинею майбутнього Євро, потім «жовто-сині» проведуть виїзні спаринги з Польщею (7 червня) і Молдовою (11 червня).

На груповій стадії Євро-2024 команда Сергія Реброва зустрінеться з Бельгією, Словаччиною та Румунією. Турнір пройде з 14 червня по 14 липня.