Колишній нападник “Динамо” Віктор Леоненко, який зараз позиціонує себе як експерт, поділився думками щодо рівня команд УПЛ.

“Чого я чекаю від “Карпат”? Я від будь-якої команди чекаю якості, а не мук. У нас перед сезоном усі себе бачать у шістці, а потім мучаться в Прем’єр-лізі, хоча Прем’єр-ліга занадто сильна назва для нашого чемпіонату. Не хочу нікого ображати, але насправді, це Перша або Друга ліга. У нас же, щоб футбол подивитись треба детектива наймати, щоб знайти трансляції.

Будь-якій команді, яка виходить в УПЛ, я бажаю удачі, але, як правило, одразу у президентів пропадають гроші. Єдиний виняток – це Буткевич. Він хоче зробити з “Полісся” “Шахтар”, тому що Ігор Михайлович [Суркіс] уже сказав, що гравців купувати не буде. Це означає, що в “Динамо” знову буде той самий склад і друге місце. Із цими людьми перше місце ніколи не вийде посісти, я вже не кажу про єврокубки.

Хоча я вболіваю за “Динамо”, а то знову подумають, що за “Шахтар” топлю. Я вболіваю за якість і за футбол, а як грає “Динамо”, ви самі бачите. А в єврокубках мучитися будуть усі, зокрема й “Шахтар”.

Повертаючись до нашої теми, бажаю “Карпатам” не мучитися в УПЛ, а бути як “Полісся”. Я думав, що житомирський клуб буде в десятці, а вони в топ-6 увійшли”, – сказав Леоненко.