Нападник “Вереса” Микола Гайдучик в коментарі “УПЛ ТБ” поділився враженнями від першого матчу плей-оф за право грати в УПЛ сезону 2024-2025 проти “Епіцентру” (1:1).

– Так, як ми грали 1-й тайм, – не можна так грати команді, яка хоче грати в УПЛ. Головне – дякую команді, що ми не зупинилися і хоча би на виїзді внічию зіграли, хоча мали перемагати, були моменти. Достойна гра, суперник дуже хороший, також намагався грати в футбол. Думаю, що цікава була гра і для вболівальників.

Це все, звичайно, психологія, тому що в таких іграх потрібно максимально викладатися і виходити на всі 100 відсотків. Команда трошки десь підсіла, пропустили гол, і вже важко було для хлопців зібратися. Була перерва, і тренер вніс корективи, зробили заміни, і 2-й тайм був цікавіший у нашому виконанні.

Думаю, що десь, можливо, “Епіцентр” трохи підсів, хоча вони вибігали дуже добре в контратаки. Але ми зі стандарту нарешті забили. Це хороший показник, що ми сьогодні забили зі стандарту. У повторному матчі, звичайно, очікую перемоги. Будемо максимально додавати в концентрації, щоб ми виходили з перших хвилин і вигравали цей матч.