Колишній тренер “Дніпра-1” U-19 Імад Ашур наступного сезону очолить “Полісся”. Зазначається, що раніше ходили чутки про його призначення в “Полісся” U-19 або “Полісся-2”.

36-річний Імад Ашур починав свою тренерську кар’єру в “Чорноморці”, де працював з командами U-14 та U-17. В 2019 році молодий тренер опинився в катарській Aspire Academy, де працював одночасно з асистентом Сергія Реброва в збірній України Глібом Платовим. Платов і Ашур згодом опинилися в “Дніпрі-1”. Ашур виконуввв ролі тренера-психолога в команді U-19, технічного директора Академії, і з січня 2023 року – головного тренера команди “Дніпра-1” U-19. Також Ашур працює в тренерському штабі збірної України U-21. Вищевказаний Гліб Платов назвав Ашура в одному з інтерв’ю “найперспективнішим молодим тренером України”.

Нагадаємо, що “Полісся” фінішувало на 5-му місці в своєму дебютному сезоні в УПЛ. У новому футбольному році “вовки” зіграють у єврокубках.

Впродовж сезону 2023/24 “Полісся” тренували Юрій Калітвінцев та Сергій Щищенко. Повідомляється, що останній залишиться працювати у структурі клубу.