У 30-му турі криворізький колектив розібрався з “Минаєм” (3:0) та ефектно закінчив сезон. Юрій Вернидуб розказав про бонуси та перспективи у єврокубках.

“Дійсно є бонуси, але вони не такі великі, тому що сьогодні не той час. Ми дуже раді, що вони пішли нам назустріч. От якщо ми вийдемо в групу Ліги Європи – думаю, тоді будуть набагато кращі ці бонуси. Я сказав хлопцям, і президент мене підтримав, що бронза – це класно, це історія, але в фінансовому плані нічого не дає”.

“Нелегкий шлях буде, тому що ми потрапляємо під дуже серйозних суперників, починаючи з 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Будемо робити все для того, щоб потрапити в груповий етап Ліги Європи спочатку, як мінімум – у Лігу конференцій. Будемо робити все для того, щоб для України теж заробляти ці дуже потрібні бали і з нашої країни ще більше команд потрапляли в європейські турніри.

Скільки є розтрат у нашого президента і в керівництва клубу – і базу побудували, і поля. Мені б дуже хотілося, щоб команда допомогли також, зробили від себе внесок. А потрапити в групу – це одразу клуб заробляє бонуси непогані”, – сказав Вернидуб.

Відзначимо, що “Кривбас”, який розформували у 2013 році, двічі здобував бронзу (1998/99 і 1999/00).