Пресконференція наставника “Карпат” після поєдинку проти “Інгульця”.

– По-перше, вітаю “Інгулець” з перемогою. Вони більше прагнули і заслужили її. Саме після домашньої гри з “Інгульцем” нас почало лихоманити. Це більш досвідчена команда, яка складається з гравців, котрі виступали в УПЛ. Наша команда зібрана нашвидкуруч. В принципі, ми завдання виконали. Але розуміємо, що для виступів у Прем’єр-лізі треба якісно змінити склад. Наявна команда цей рівень не потягне. Бажаю успіхів “Інгульцю”. Якщо вони підсиляться 2-3 футболістами, то в еліті не загубляться.

– Який відсоток футболістів “Карпатам” треба змінити?

– Маємо добре все проаналізувати. Але не треба бути великим фахівцем, щоб зробити висновок – відсотків 60 не тягнуть… У Прем’єр-лізі інші швидкості, інший рівень боротьби. Сьогоднішня гра це довела.

– Попереду міжсезоння. Чи мають “Карпати” плани підготовки до наступного чемпіонату?

– Звичайно. Але для цього треба розуміти, яких футболістів нам вдасться підписати. Це найважливіше. Завдання ми виконали, але слід рухатися далі.

– “Інгулець” двічі переміг “Карпати”. На вашу думку, в чому полягає цей фактор незручного суперника?

– Як я вже казав, у вас досвідчена команда. Хороший тренер поставив гру. Все логічно. Нам слід до цього прагнути. Ще рік тому у нас команди, як такої, не було. Ми зібрали її, виконали завдання. Тепер треба думати про перспективу.