У матчі 10-го туру другого етапу української Першої ліги з футболу Інгулець вдома вирвав перемогу над Карпатами.

Центральний матч не лише туру, а й всього чемпіонату – за визначення чемпіона. Підопічних Маркевича влаштовувала навіть нічия, а ось господарі мали грати лише на перемогу, адже відставали від лідера на одне очко. Відзначимо, що петровцям через дискваліфікацію не міг допомогти основний хавбек Ярослав Богунов.

Вже у дебюті протистояння захисники “Карпат” не встежили за Білоцерковцем, але Володимир не зміг акцентовано пробити по воротам. На дев’ятій хвилині петровці досягнули свого. Після подачі з флангу з декількох метрів розстріляв порожні ворота Сітало – 1:0. Впевнено грали підопічні Лупашка, а у гостей нічого не виходило.

В середині першого тайму стандарт допоміг львів’янам забити. Після подачі з кутового у дальній кут пробив Чех – 1:1. Для хавбека це дебютний гол за “Карпати”. Перший тайм двічі переривався на повітряну тривогу і це не могла не вплинути на характер гри. На перерву команди пішли за нічийного результату, який влаштовував гостей.

У другому таймі першим номером грали петровці, але з позиційним футболом у них відчувалися проблеми. За рахунком гості грали впевнено, але від них хотілося бачити більш активну гру в атаці. На 77-й хвилині могли догратися львів’яни, але Сітало головою пробив вище воріт.

У компенсований час все перевернулося з ніг на голову. Панасенко наважився на удар з-за меж штрафної і влучив у ближній кут – 2:1. У підсумку, “Інгулець” виграє Першу лігу.

Група “Чемпіонська”. Десятий тур

“Інгулець” – “Карпати” 2:1

Голи: Сітало (9), Панасенко (90+2) – Чех (20)