Буковина продовжує процес вибору нового головного тренера після звільнення з цієї посади Андрія Мельничука.

Спортивний журналіст Михайло Співаковський поділився інформацією стосовно того, хто може очолити першоліговий клуб вже влітку.

«Те, що мені сказали з джерел наближених до клубу, що питання на рівні президентському вже вирішено і головний претендент залишається тим самим – це Валерій Кривенцов. Начебто зараз шукають футболістів, які б підходили до нього за стилем гри.

Два інших претенденти за нашою інформацією, це Сергій Шищенко та Сергій Лавриненко», – сказав інсайдер в ефірі YouTube-каналу «ТаТоТаке».

Новим інвестором чернівецької команди є бізнесмен Володимир Дубинський, який за повідомленнями ЗМІ хоче дати Буковині бюджет на рівні Динамо. Сам він спростував подібні новини.

Кривенцов наразі знаходиться без роботи, а останнім його клубом була луганська Зоря. Також він працював у Металісті 1925, Іллічівці і командах U-19 і U-21 Шахтаря.

Шищенко очолював Буковину у 2016 році, провівши на чолі цього клубу 20 матчів: п’ять перемог, чотири нічиї та 11 поразок. Він також має досвід роботи у других командах кам’янської Сталі і донецького Металурга, асистента головного тренера Іллічівця, тренера Шахтаря U-19, Миколаїва, Полісся U-19 і Звягеля.

Лавриненко раніше працював асистентом тренера та виконуючим його обов’язки у Зірці, після чого очолював Інгулець та Верес.

Буковина наразі посідає перше місце у групі вибування Першої ліги, маючи 38 очок.