Моряки” попри старання програли “Руху” у Львові (0:2). Роман Григорчук підкреслив проблему із завершенням атак.

“Коли команда програє, то навіть про щось позитивне не хочеться говорити. Ми розчаровані через те, що програли. В нашій грі було досить багато позитиву, бо відрізками грали у дуже серйозний футбол. Про це все було б комфортніше говорити, якби було підкріплено позитивним результатом. Я думаю, що його можна було досягти при умові дограти атаки, які у нас були, грати гостріше, правильніше.

Недопрацювали у тому моменті, коли нам забили гол під час стандартного положення. Ми про це знали і досить немало говорили. Тим не менше, взяли і пропустили. Звичайно, що у мене був привід висказатися у негативному тоні, бо це недопустимі речі, коли ми знаємо і допускаємо помилки, то це нас характеризує не з кращої сторони”.

“У першому таймі були серйозні атакувальні дії, але вони не мали кінцівки. Все це має закінчуватися хоча б гострими моментами. У нас був цілий ряд атак з прекрасним контролем м’яча.

[Про подальшу роботу] Ми сподіваємося, що у “Чорноморця” є велике щасливе майбутнє з великою кількістю досягнень. Дай Бог, щоб це було зі мною”, – резюмував наставник.

“Чорно-сини” посідають десяте місце (32 очки).