Професіональний футбол повернувся до прифронтового Запоріжжя. Місцевий Металург” у матчі дев’ятого тура приймав лідера групи “Поділля”.

Група “Вибування”. Дев’ятий тур

“Металург” – “Поділля” 1:0

Голи: Хуссін (82, пен)

Запоріжці всі свої ігри навесні програли, а “Поділля” – ще не програвало. Програшна клубна антирекордна серія “Металург”а у Першій лізі до цього тура тривала вісім ігор.

У першій половині зустрічі досить якісно зіграли футболісти запорізького “Металурга”. Підопічні Гая не припускалися грубих помилок і при першій можливості намагалися вибігати в атаку. Від гостей очікували більшого, але у них були проблеми з конструктивом. До перерви можна згадати хіба що удар Гемеги з яким впорався Ніколаєнко.

На початку другого тайму мав забивати Пріхна, але капітан “Поділля” з декількох метрів пробив повз ворота. Після перерви перевага “Поділля” була суттєвою, але запоріжці намагалися не притискатися до власних воріт. Наприкінці зустрічі господарі отримали право на пенальті. Хуссін свою можливість реалізував – 1:0. Перша перемога “Металурга”, а “Поділля” опускається на друге місце.