Головний тренер Карпат Мирон Маркевич – про втрату очок у сьогоднішньому матчі Першої ліги з Першим берегом.

Нагадаємо, що львів’яни до 35-ї хвилини вели з перевагою три м’ячі, але дозволили супернику повернутися в гру і зрівняти рахунок у середині другого тайму – 3:3.

“Такий матч треба просто пережити. Будь-який поєдинок – це інформація. Зрозуміло, що ми вже визначилися з тими гравцями, які покинуть Карпати влітку. Зараз основне питання – це комплектація команди. Адже в УПЛ треба інший рівень футболістів. Кістяк гравців залишиться, але потрібно підсилення доволі серйозне.

Щодо гри, то після перших 30 хвилин я не бачив проблем. Згодом наш воротар заснув, захисники почали помилятися. Індивідуальні помилки футболістів спричинили цей результат. В обороні було дуже багато помилок, при чому, в досвідчених гравців. Нам потрібно підсилювати усі позиції. У цьому плані треба працювати”, – сказав тренер.

Зазначимо, що Карпати тепер випереджають Інгулець лише на одне очко у турнірній таблиці Першої ліги. Доля золотих медалей сезону 2023/24 вирішиться 24 травня, коли ці два клуби зустрінуться у очному поєдинку.