Парі Сен-Жермен чітко дав зрозуміти, що вважає своє перебування на Парк де Пренс таким, що не підлягає обговоренню, доки чинний мер Парижа залишається на посаді.

Президент ПСЖ Нассер Аль-Хелаїфі публічно заявив, що якщо клуб не зможе викупити Парк у міста, то у нього не буде іншого вибору, окрім як шукати нове місце, де він зможе побудувати свій власний стадіон. 

Місце, де буде цей стадіон, поки що не зовсім зрозуміле, і ПСЖ все ще зважує свої варіанти. Не в останню чергу розглядається варіант залишитися на стадіоні, оскільки L’Équipe повідомляє, що в клубі намагаються дочекатися виборів мера 2026 року, на яких, як вони сподіваються, Анн Ідальго буде усунута з посади. 

Однак до того часу клуб продовжує активні пошуки нового дому і, за інформацією L’Équipe, веде переговори з Франсом Галопом і мером Сен-Клу Еріком Бердоаті про можливість будівництва нового стадіону на іподромі Сен-Клу. 

На відміну від інших місць, що обговорювалися, таких як Монтіньї-ле-Бретонно або Пуассі поблизу тренувального центру ПСЖ, це місце має низку ключових переваг для керівництва клубу, оскільки Сен-Клу буде знаходитися поруч з містом (в межах 10 км від парку) і в полі зору Ейфелевої вежі. 

Пам’ятка, яку часто використовували власники ПСЖ відтоді, як вони купили клуб у 2011 році. Наприклад, коли вони попросили підсвітити Ейфелеву вежу в кольорах Бразилії, щоб оголосити про підписання контракту з Неймаром.