У Львові зіграли найбільш очікуваний матч передостаннього тура у нинішньому сезоні Першої ліги.

“Карпати” після гостьової перемоги над “Маріуполем” продовжують очолювати чемпіонську групу. Команда Віталія Первака вже здобула право посперечатися у перехідних матчах за путівку до УПЛ. Відзначимо, що через дискваліфікацію не зміг зіграти капітан киян Андрій Співаков.

Вже у дебюті протистояння львів’яни вийшли вперед. Підлепенець віддав, а Невес забив у порожні ворота. Шикарна комбінація у виконанні підопічних Маркеивча – 1:0. В середині першого тайму Хаса з меж штрафної прострілив, а Слотюк зрізав м’яч у власні ворота – 2:0. На 34-й хвилині Невес холоднокровно реалізував пенальті і довів рахунок до розгромного – 3:0. Кияни відповіли на це лише ударом Дедуха у ближній кут – 3:1. Провальний тайм для гостей – 3:1.

На початку другої половини зустрічі досить несподівано повернув інтригу у протистояння Олег Синиця. Олег шикарним ударом влучив у верхній кут – 3:2. Зарано розслабилися львів’яни. Через три хвилини після розіграшу кутового Войцеховський з декількох метрів переправив м’яч у сітку – 3:3. Такого точно ніхто не очікував. Все перевернулися з ніг на голову. У підсумку, гра так і завершилася внічию. “Карпати” всього на одне очко тепер випереджають “Інгулець”. Доля чемпіонства вирішиться в очному протистоянні через тиждень.

Група “Чемпіонська”. Дев’ятий тур

“Карпати” – “Лівий берег” 3:3

Голи: Невес (7, 34, пен) – Слотюк (21, автогол), Дедух (44), Синиця (56), Войцеховський (59)