Головний тренер Ювентуса Массіміліано Аллегрі поділився очікуваннями від сьогоднішнього фінального матчу Кубка Італії проти Аталанти.

Нагадаємо, що Ювентус вже гарантував собі вихід до Ліги чемпіонів за підсумками сезону Серії А, а для Аталанти це буде перший із двох фіналів – через тиждень підопічні Гасперіні зустрінуться з Байєром у вирішальному поєдинку Ліги Європи.

“Ми досягли своєї мети вийшовши до Ліги чемпіонів і тепер ми маємо зіграти приголомшливий фінал проти команди, яка грає дуже добре, – зазначив Аллегрі. – Я також хотів би привітати їх з виходом у фінал Ліги Європи.

У фіналі Кубка Італії шанси завжди 50/50, потрібно ставитись до цього спокійно, знаючи, що матчі не завжди закінчуються так, як ви очікуєте. На даний момент всі думають, що Аталанта – фаворит. Потрібні ясність, спокій і концентрація, а переможе сильніша команда.

Ми гратимемо з Аталантою з великою повагою, як і в попередніх фіналах. Матчі можна виграти лише на полі, нам потрібно постаратися, щоби все було на нашому боці. Але нам потрібна віра в успіх, щоб привезти трофей із собою додому”.

Додамо, що стартовий свисток фіналу Кубка Італії-2024 прозвучить о 22-00 за київським часом.