Колишній нападник “Шахтаря” Андрій Воробей поділився своїми думками від фінального протистояння “гірників” із “Ворсклою” в Кубку України.

“Донецький “Шахтар” – фаворит фіналу, все говорить на їх користь. Кубок України – лише одна гра, і у футболі все буває. Будь-яка команда може здивувати. “Ворскла” може, в свою чергу, показати характер, поставити автобус, як кажуть деякі експерти, та шукати свій шанс у контратаці.

Чи вірю у повторення історії 2009 року? Зараз, думаю, такого вже не буде. Не буде вболівальників, бо є обмеження. Підтримки у команд не буде. Та й склад у “Ворскли” був тоді сильніший, навіть при розумінні, яким зірковим був “Шахтар” у Луческу. Може статися що завгодно: свій якийсь один гол ворскляни можуть знайти і перемогти, але в це я не вірю.

Щодо “Ворскли”, не скажу, що це повний провал, але сезон невдалий. Навіть попри перший за кілька років вихід у фінал Кубка.

“Шахтар” буде грати першим номером, контролювати гру. Полтавці гратимуть по супернику, організовано оборонятимуться та шукатимуть свої моменти. Фінальний рахунок, думаю, буде 2:0 на користь “Шахтаря”, – сказав Воробей.

Нагадаємо, матч відбудеться сьогодні і розпочнеться о 19:00.