Голкіпер «Шахтаря» Дмитро Різник прокоментував перемогу над «Динамо» (1:0) та чемпіонство в УПЛ:

«Емоції такі були. Хотілося порадіти, але в мене така ситуація в сім’ї. Може, знаєте – в мене брат загинув на війні. Він не дочекався. Ми з ним говорили про це до того, як він загинув. Тому для мене це було емоційно дуже важко. Так, через брата. Може, він є там й бачив цю перемогу.

Хвилини мовчання – звісно, це нагадування, що в нас триває війна. Наші хлопці на передовій. Ми б не зібрались й не зіграли цей матч. Дякую всім військовим, що дають нам змогу грати та існувати як нація.

Це кінець чемпіонату. Кожна гра була відповідальною, бо не можемо втрачати очки. Тримали дистанцію 4 очки. Все вирішилося, слава Богу, на нашу користь, стали чемпіонами. Команда ставала чемпіоном не раз, тому в нас великий досвід був. Особисто я не переживав, знав, що в нас команда дуже сильна, був у них впевнений.

Фінал Кубка України матч проти Ворскли, моєї колишньої команди? У мене тепле ставлення до неї, але це різні команди, це футбол – у ньому друзів не буває. За полем теплі слова, але кожен хоче підняти Кубок. Гратимемо на перемогу.

Сутичка у кінці матчі з «Динамо»? Зіграли емоції. Всі хотіли виграти. Це звичайне Класико в Україні. У кожному матчі завжди були якісь сутички. Конкуренція? Налаштовуємося зараз на Кубок, а далі тренер вирішуватиме, кого ставити».