Головний тренер “Полісся” Сергій Шищенко прокоментував матч проти “Кривбасу” (1:0) у 28 турі УПЛ.

“Звичайно, ми не очікували такого затяжного матчу. Аналіз ми робили, і тих 37 хвилин, які грали вчора – ми зробили аналіз матчу. Зробили корективи, показали хлопцям ці корективи, які ми вносили, і я дуже вдячний хлопцям за перемогу, важливі 3 пункти тому, що ми боремося за єврокубки і нам потрібні ці 3 очки.

Важкий матч, довгий, зі змінним успіхом він був у нас і ініціатива була у “Кривбасу”, але ми впоралися, і я дуже вдячний футболістам за те, що ми перемогли сьогодні і за ті емоції, які у нас зараз є.

Незвична схема для нас була, у нас є певні проблеми зі складом, хлопці були травмовані, захворіли, тому нам довелося грати в цю незвичну для нас тактичну схему, але ми впоралися. Так, для “Кривбасу” це було несподівано, але ми цим скористалися і забили м’яч і дуже добре провели вчорашній відрізок матчу. “Кривбас” теж вніс корективи, ми зреагували на це. Я дуже вдячний, що в нас були хороші переходи і могли ще забивати і дуже добре зіграли в обороні.

Попереду ще 2 дуже непростих матчі з невмотивованим “Шахтарем”, з мотивованим “Металістом”. Але і в нас є мотивація для того, щоб рухатися до мети, яка в нас є і до тих завдань, які поставив президент”, – сказав Шищенко.