Колишній гравець Манчестер Юнайтед Вейн Руні вважає, що деякі гравці команди занадто перебільшують важкість травм заради того, щоб потрапити на Євро-2024, яке пройде в Німеччині з 14 червня по 14 липня.

Колишній нападник Манчестер Юнайтед Вейн Руні вважає, що деякі гравці команди імітували травми, щоб взяти участь у більш важливих змаганнях. Зокрема, Руні акцентував увагу на Євро-2024, яке стартуватиме 14 червня. До речі, погляньте, як виступають “червоні дияволи” в АПЛ.

Вейн Руні розповів, що за свою кар’єру часто бачив, як гравці вибували на деякий час, а згодом повертались до старту Євро. На його думку, в МЮ забагато футболістів, які отримують травми. І не всі з них заслуговують на довіру.

“У складі є непогані футболісти, проте їхня гра залишає бажати кращого. Подивіться на їхні травми, адже деякі з них могли б грати, 100 відсотків. Попереду чемпіонат Європи та фінал Кубка Англії. Гравцям легко вибути на якийсь час, а потім повернутися до початку Євро-2024. Я сам подібне спостерігав протягом багатьох років. Я просто гадаю, що гравці, які отримали травми, не заслуговують зараз на довіру”, – заявив колишній гравець МЮ Руні для Sky Sports.

Руні розкритикував гру МЮ в матчі з Арсеналом
Нагадаємо, що 12 травня Манчестер Юнайтед програв Арсеналу – 0:1 в поєдинку 37-го туру АПЛ. Після матчу Руні знову розкритикував гравців “червоних дияволів”. До речі, цю гру через травму пропустив футболіст МЮ Мейсон Маунт.

“Юнайтед часом настільки відкритий, що це неймовірно. Простір і можливості, які вони надають, просто величезні. Мені шкода гравців в цьому захисті, тому що грати на такій позиції дуже важко.

Команда не виглядає цілісно. Це команда, що складається з окремих людей, і це викликає найбільше питань. Навіть, якщо ви поглянете на команди з нижньої частини таблиці, ви побачите, що вони більш згуртовані”, – розповів Руні.

Додамо, що МЮ займає восьму позицію в турнірній таблиці АПЛ. В “червоних дияволів” за 36 поєдинків назбиралося 54 пункти. Наступну гру команда проведе проти Ньюкасла 15 травня, початок о 22:00 за київським часом.