Барселона розглядає можливість продати форварда збірної Польщі Роберта Лєвандовскі.

“Кулес” у сезоні 2022/23 не зуміли здобути титул чемпіона Ла Ліги, а в Лізі чемпіонів закінчили свої виступи у чвертьфіналі. Щоб у наступній кампанії мати змогу боротися за трофеї, головний тренер Барселони Хаві вирішив перебудувати атаку.

Як інформує Diario Sport, наставник “блаугранас” вважає, що без Лєвандовські можна обійтися. Він переконаний, що нападник уже навряд чи набере колишню форму, а гроші, що вивільняться в разі його трансферу, можна буде витратити на інших гравців.

При цьому Барселона діятиме максимально делікатно та шанобливо. Роберта не будуть змушувати покидати команду, з ним не хочуть псувати стосунки. Його можуть попросити піти на зниження зарплати, але агент може відмовитися від такого варіанту.

Варто зауважити, що Піні Захаві, який представляє інтереси поляка, відкинув варіант з відходом свого клієнта. Найближчим часом агент форварда проведе зустріч з керівництвом “кулес”.

Нагадаємо, що Роберт Лєвандовскі приєднався до Барселони у 2022 році. Загалом він зіграв у 91 матчі за каталонців, в яких забив 57 голів та віддав 17 асистів. Чинна угода поляка діє до 2026 року.