Сьогодні полтавська «Ворскла» вдома програла «Минаю», який здійснив чудовий камбек. Після гри з полтавськими журналістами поспілкувався тренер гостей Желько Любеновіч.

«Я вітаю свою команду з перемогою. Вони показали, що вони справжні мужики. Навіть за рахунку 0:2, коли здавалося, що „Ворскла“ все тримає у своїх руках, футболісти змогли все змінити й не лише відігратися, а й вирвати перемогу. У нас ще є шанс залишитися в УПЛ і я говорив що ми будемо битися до останнього. Хлопці сьогодні це показали, й у двох турах що залишилися буде так само».

«Я їм сказав щоб нічого не міняли й грали у такий же футбол, як і до рахунку 0:2. Єдине, що попросив старатися ще більше пресингувати. Хлопці після тривоги зібралися й билися до останнього. Всі розуміли, що це вирішальна гра у боротьбі за виживання».

«Коли я тільки прийшов в команду, керівництво поставило завдання в першу чергу розвивати молодих футболістів, й у другу — залишитися в УПЛ, адже у нас тоді було лише шість очок. Я ж навпаки сказав, гравцям що на першому місці — залишитись в елітному дивізіоні, а на другому розвиток молоді. Ми встигли зробити так, що у нас ще є шанс не вилетіти й молоді футболісти також отримують свої шанси й зараз їх реалізують».

«Інколи я поводжу себе так як не варто. Зараз після такого матчу, я не стримався. Але я дуже вдячний своїй команді за проявлений характер і за віру в те що ми виграємо. Після 0:2 на виїзді з такою командою як „Ворскла“, це багато вартує. Був дуже відкритий футбол і „Ворскла“ мала багато моментів які не реалізувала. І звісно нам де в чому пощастило. А найбільше допоміг Кемкін — один з тих молодих футболістів про яких я говорив».